Wij werken momenteel met 3 artsen samen in Vollezele. Wij werken nauw samen en overleggen wekelijks. De praktijk is erkend als opleidingspraktijk voor haio’s.

Wij zijn recent verhuisd naar ons gloednieuw praktijkgebouw, waar elke arts een eigen ingericht kabinet heeft. Er is ook een paramedisch lokaal, verpleeglokaal, vergaderzaal en dergelijke aanwezig. Wij willen gaan samenwerken met diëtisten, psychologen, diabeteseducators, specialisten, …

Er wordt enkel op afspraak gewerkt. Werkschema is bespreekbaar. Wij streven naar een goede work-life balance. Wij werken met 2 deeltijdse secretaresses. Patiënten maken ook zeer vlot online afspraken via de Introlution agenda. 2x per week hebben wij een verpleegkundige in de praktijk voor bloedafnames.

Als EMD gebruiken we Care Connect. Er is een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie, met zowel acute als chronische zorg. Uitbouw van eigen interesses is zeker mogelijk (opleiding, sportgeneeskunde, kind en gezin, …) Er is een georganiseerde weekwacht lokaal (vanaf 19u tot 8u), de weekendwacht loopt via wachtpost Pageni (Eizeringen en Ophasselt)

Startdatum is bespreekbaar, maar kan onmiddellijk.
Neem zeker een kijkje op www.bohemi.be;
Contact opnemen kan via info@bohemi.be of 054 56 92 60
Karin Vergauwen – Liselore Van Parys – Annabelle Roobaert