Multidisciplinair

Niet goed in je vel? Lijd niet alleen!

Iedereen kan op een gegeven moment wel eens te maken krijgen met moeilijkheden. Meestal weet men hier met de nodige steun, een goede dosis veerkracht en een vleugje creativiteit wel raad mee. Dit lukt echter niet altijd. De gang van het leven kan er al eens voor zorgen dat we ons neerslachtig en angstig voelen, of volledig onze kluts kwijt zijn. Dit kan bovendien behoorlijk wat spanning en stress met zich meebrengen. Op zulke momenten kan professionele hulp verlichting bieden. Want praten over wat je dwarszit, dat helpt.

Als eerstelijnspsycholoog wil ik hier graag mijn steentje aan bijdragen. In een kortdurend en oplossingsgericht traject zal ik naar jouw verhaal luisteren, een inschatting maken van de klachten door middel van psychodiagnostiek en samen op zoek gaan naar handvaten om de draad van het leven weer op te pikken.

Omdat iedereen recht heeft op laagdrempelige psychologische hulp, worden deze gesprekken georganiseerd binnen de conventie eerstelijnspsychologische zorg. Dit wil zeggen dat jij recht hebt op acht gesprekken aan een verminderd tarief van €11 of €4 (bij een verhoogde tegemoetkoming). De intakefase zelf vindt gratis plaats. Wel wordt er voor de verwerking van de vragenlijsten en de verslaggeving een eenmalige administratieve kost van €65 aangerekend.

Is een meer intensieve of langdurigere begeleiding aan de orde? Dan help ik jou graag op weg naar een andere therapie die meer gepaste hulp kan bieden.

Begeleiding: Margot Herssens, klinisch psycholoog

Praktische informatie: Je kan je aanmelden door contact op te nemen met het algemeen secretariaat via het nummer 0485 00 70 36 of door het invullen van het contactformulier op www.centravooreerstelijnspsychologie.be. Een medewerker noteert jouw gegevens, en zal jou spoedig contacteren om een eerste afspraak in te plannen.