Ons Team

Huisartsen

Dr. Karin Vergauwen

Dr. Karin Vergauwen

Huisarts

Dr. Liselore Van Parys

Dr. Liselore Van Parys

Huisarts

Dr. Annabelle Roobaert

Dr. Annabelle Roobaert

Huisarts

Dr. Lisa Hoogstoel

Dr. Lisa Hoogstoel

Huisarts in opleiding

Beste patiënten,

Vanaf 1 april 2024 zal ik mijn opleiding tot huisarts vervolledigen in het AZ Oudenaarde. Ik kijk met een zeer positieve blik terug op mijn traject in praktijk Bohemi. Het afgelopen anderhalf jaar heb ik me met zorg en toewijding toegelegd op de huisartsgeneeskunde. Graag wil ik mijn patiënten bedanken voor het vertrouwen. Het was voor mij zeer betekenisvol om voor jullie te mogen zorgen.

Met vriendelijke groet,
Dr. Hoogstoel Lisa

Secretariaat

Tina Straetmans

Tina Straetmans

Secretariaat-medewerkster

 Tina is dagelijks bereikbaar van 8u tot 11u45, zowel aan de balie als telefonisch. Gelieve voor alle niet-dringende zaken in de voormiddag te bellen.

Voor het afhalen van documenten vragen wij om tussen 8u en 11u45 langs te komen. Indien dit niet haalbaar is, kan u ook tussen 14u en 18u langskomen en vragen wij om even geduld te hebben tot de dokter langskomt aan het secretariaat.

Verpleegkundige

Dimitri Rooselaers

Dimitri Rooselaers

Verpleegkundige

Dimitri is elke woensdag aanwezig tussen 8u-12u en elke donderdag tussen 16u30-18u30.

U kan bij Dimitri terecht voor bloedafnames, wondzorg, ECG en het verwijderen van hechtingen. U dient hiervoor steeds een afspraak te maken. Voor het inplannen hiervan neemt u eerst telefonisch contact op met één van de artsen tijdens het belhalfuur of wordt dit besproken tijdens een voorafgaande consultatie.